ЗА TERESON

Благодарение на специалната си формула ТЕРЕСОН запушва потните пори и пречи на потта да излезе върху повърхността на кожата, като по този начин осигурява на ползвателите си постоянна и сигурна защита от изпотяване. Спряната чрез ТЕРЕСОН пот на използваното място, ще бъде изхвърлена от друга част на тялото или чрез урината. Това е основното му предимство пред останалите подобни продукти. Използването на ТЕРЕСОН е много лесно и практично, вечер преди лягане се намазва върху изчистена и суха кожа. Маже се вечер тъй като през вечерта потните жлези не са активни, което е от голямо значение. ТЕРЕСОН е ефикасно средство против изпотяване и като за начало е нужно да се маже всяка вечер преди лягане. Ефекта от действието му ще бъде усетен на следващия ден. Ще предотврати изпотяването за 3-4 дена, в зависимост от типа кожа може този срок да бъде 1-2 дена. ТЕРЕСОН може да запази ефекта си на действие дори до 25 дена. При изпотяването на подмишниците дава по бързи резултати в сравнение с изпотяването на краката и ръцете. ТЕРЕСОН няма странични ефекти върху кожата. Може да се усети само леко зачервяване и сърбене, които ще отминат в кратки срокове. Тъй като ТЕРЕСОН се използва под формата на спрей ще ви стигне за дълго време.. Съдържание : Алуминиев хлорид , Denature alcohol, Дейонизирана вода

РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Всяка вечер преди да лягате почистете областта където има проблемата за изпотяване. След това приложете продукта Тересон на почистеното и на сухото място. Причината за прилагане на Тересона през нощта е потните жлези през ноща не работят активно. През цялата нощ Тересона въздейства върху потните жлези и на следващия ден Ви дава най-ефективната защита.. В началото прилагайте Тересона редовно всяка вечер преди лягането и след това можете да го прилагате през 2-3 дни след след всяка употреба. Когато употребявате за първи път след 3-4 дни от употребата ще се получава ефективността. Тази ефективност е различна в зависимост от организма на човека. След първите 3-4 дни Тересона ще покаже ефективността си и вече няма да усетите миризмата на пот.

Как да се употребява Тересона?

• Преди да се използва Тересона добре почистете съответната повръхност.

• Само през вечерта преди да лягате прилагайте Тересона.

• На следващата сутрин, измивайте и почистете повръхността, където е прилаган Тересон.

• До като бъде под контрол изпотяванто всяка вечер трябва да се полага Тересона..

• Когато изпотяването е в нормални граници за да продължи ефективността е необходимо и достатъчно е 1-2 пъти да се полага в седмицата.

• Трябва да се полага в достатъчно количество. Изобилното и прекомерното използване е вредно.

РЕАКЦИЯ НА ТЕРЕСОН (TERESON)

Най-ефективно решение за миризмата на пот е Тересон! Когато употребявате тересон ще се чувствате сухи и пресни. За разлика от другите продукти тересона въздейства тръбните отвори на потните жлеза и по този начин предотвратява изпотяването и кондензацията върху кожената повръхност. Регулира тръбните отвори под жлезата и по тоя начин създава ефективна защита против изпотяване през целия ден и Ви помага да се чувствате сух през деня. Предотвратява появата на пот по повръхността на кожата. Регулира прекомерното изпотяване и следователно през целия ден дрехите, които носите остават сухи. Тересон, който е без специална миризма не покрива миризмата на пот. За разлика от другите продукти, Тересона не причинява тежка миризма. Най-важния ефект на Тересона е предотвратява миризмата на пот с негота структура без миризма. Следователно може да използвате и парфюм когато използвате Тересона. Въпреки, че изпотяването е проблем през летните месеци, миризмата на пот е възможно и през другите сезони на годината. Много хора се оплакват от миризмата на потта през лятото и зимата. Тези хора, които имат проблемата миризма на пот на тех им се препоръчва редовно да използват Тересон.