Потребителски коментари

Мирослава Петкова

Здравейте, Аз съм на 30 год. От малка ми се изпотяваха ръцете и краката. Консултирах се с различни доктори но нищо не ми помогна. Последния лекар който посетих ми каза че не сам добре с хормоните. Потяването толкова ме дразнеше че който не го е преживял не може да разбере. Даже и през лятото носех чорапи и обувки. Ръцете ми ставаха вир вода. По интернета видях рекламата за Тересон, прочетох потребителските коментари, нямах нищо за губене. Поръчих си веднага. 5 дена редовно го използвах, в момента ръцете и краката ми са сухи. Понеже бях свикнала с изпотени ръце, беше ми странно със сухи. Препорачвам на всички които имат такъв проблем да си го купят защото наистина действа.

Николай Минев

От години имам проблем, потят ми се подмишниците през лятото и през зимата. Тересон още от първите дни почна да действа. Безкрайно ви благодаря.

Иван Димитров

Трудно е да се повярва еднократното използване на спрея ми реши проблема с изпотяването на подмишниците. Винаги съм чел такива коментари но си мислих че са измилици на продавачите. Проблема ми от години с потенето изчезна още с първото използване. Мислих да се оперирам, но с един спрей живота ми се нормализира. Благодаря на всички които са произвели този продукт, спасиха ми живота.

Айнур Джелилова

От 2006 година ми се изпотяват рацете. Поради тази причина имах проблем с домашните. Като почна да пиша с химикал ръцете ми се изпотяваха и химикала се плъзгаше. След използването на спрея всичките ми проблеми изчезнаха.

Снежана Здравкова

Подмишниците ми се изпотяваха обилно. С използването на Тересон изчезна напълно... Сякаш се родих отново :) . Много ви благодаря.

Валентин Бъчваров

Използвах всичко против изпотяване на ръцете но нищо не ми помогна. Сега ръцете ми не се потят. Не мислих че тересон ще реши проблема. Вече ръцете ми са сухи и аз съм спокоен.

Милен Милчев

От няколко дена ползвам Тересон, сега нямам проблем с потенето на ръцете дано да помогне и за подмишниците, тогава ще съм най-щастливият човек на света.

Калоян Д.

Имах много обилно изпотяване на подмишниците даже и през зимата се изпотявах ужасно. Преди една седмица си купих тересон, повярвайте ми резултата беше великолепен. Още с парвото използване на сутринта нямах потене. Благодаря на този който е създал продукта.

Силвия Г.

Вчера почнах да използвам Тересон и резултата беше перфектен. От години потенето на подмишниците ми е проблем. С този спрей за един ден потенето много намаля даже мога да кажа че изчезна. Сигорна сам че след няколко дена ще изчезне за винаги и ще мога да нося всякакъв цвят дрехи. Самочувствието ми се варна, много ви благодаря.

Николай Николов

Здравейте аз сам на 32 год. Потенето ми на подмишниците ме побаркваше. Много търсих решение на този проблем и реших да се оперирам. Преди да се оперирам исках да опитам и тересон и си го купих. Още от парвия път имах резултат. Благодаря ви много…

22 Юли 2009 – Иван – -

Здравейте, На 29 години съм. До сега много страдах от свръх изпотяване. Страхувах се да напиша нещо на хартия. Притеснявах се да се ръкостискам. Много се изпотяваха дланите ми. Потта течеше обилно. Няколко пъти посетих лекар. Но не можах да се справя с поблема. Накрая се запознах с лосиона "ТЕРЕСОН " Във връзка със свръх изпотяването на дланите направих голямо проучване в интернет през 2008г. Там се натъкнах на една статия свързана с лосиона "ТЕРЕСОН", който за много кратко време отстранява изпотяването и няма никакви странични ефекти. В началото не ми прозвуча много сериозно. Но въпреки това реших да пробвам и си го поръчах. Започнах да го използвам 1 път на ден преди лягане. От първия път усетих, че дланите ми вече не се изпотяват- само краищата на пръстите ми бяха мокри. След третия път вече и там нямаше пот. Не можех да повярвам.Защото болестта, която ме мъчеше до 29г. изведнъж изчезна. Този ефект за да трае дълго време реших да използвам лосиона на 9 дена веднъж, а после на 25 дена веднъж.

A.Sevgi

Здравейте, на 39г. съм от малка страдам от свръх изпотяване на крайниците. Нямало е възможност това да се отстрани по оперативен път. Няма кремове, пудри и лосиони които да не съм пробвала. Не можех да нося едни обувки 2 дена поред. На работа се налагаше няколко пъти на ден да си мия краката в тоалетната. За ТЕРЕСОН разбрах случайно. Реших да го пробвам и него. От 8 ден го използвам. Ефектът беше още първия ден. Нямаше и следа от неприятна миризма на пот, а изпотяването се намали с 90%. Препоръчвам го горещо. Вече съм много по- спокойна сред обществото.

Pınar Eren Çakır

От години, даже от детството си страдах от свръхизпотяване. След ТЕРЕСОН, вече това е история. Мислех си и за операции за да го отстраня. Препоръчвам лосиона на всички, които искат да подтиснат изпотяването на крайниците и подмишниците. Веднага щом получих лосиона започнах да го прилагам. Една седмица след това изпотяването намали. 10 дена по- късно вече не се изпотявах. При екстремни ситуации, когато се притеснявам или се вълнувам се появява малко пот, но за много кратко. Не зная по какъв начин да ви благодаря. Искам да споделя това със всички. Безкрайни благодарности.

Alp K.

От близо 10 години боледувам. В началото се притеснявах да предприемам някакви лечения. Освен това терапиите бяха много скъпи. Един e-mail ме върна отново към живота. На следващата сутрин веднага си купих лосиона. Следващия ден подмишниците ми вече бяха сухи. Много съм щастлива. Благодаря ТЕРЕСОН;)

Nazli Atbinici

Здравейте, Благодарение на ТЕРЕСОН се сбогувах с изпотяването на крайниците и подмишниците. Мислех да се оперирам, докато не се запознах с лосиона. Благодаря